zorg aan huis door geliefden

Langer thuis in uw eigen huis!

Veel mensen die op leeftijd of zorgbehoeftig raken, voelen niets voor een klassiek verzorgings- of bejaardenhuis. En hoewel er veel goede tehuizen zijn, is dit begrijpelijk. Het vaak grootschalige, onpersoonlijke karakter maakt dat mensen zoeken naar een alternatief. In veel gevallen zijn het ouders die hun huis verkopen aan de kinderen, waarna er een zorgwoning voor de ouders wordt geplaatst op het eigen terrein.

Het allermooiste is natuurlijk dat de mensen met zorgvraag verzorgd worden door hun eigen kinderen, familie of vrienden. Mantelzorg is de oplossing bij uitstek die de ouders in staat stelt om langer zelfstandig te blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving, mét adequate zorg door hun geliefden (eventueel ondersteund door Thuiszorg).

Voordelen van onze zorgwoningen

Wat zeggen onze klanten?

Een zeer lastige klus, maar Zorg en Welzijn Bouw heeft door middel van een bestemmingswijziging de mogelijkheid tot het plaatsen van een woning voor ons gerealiseerd. Daarbij hebben ze ons gedurende het gehele traject volledig ondersteund. Het is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.

Fam. Rossen

Zorgunit 119 m2 – gem. Wijchen

Wij zijn van A tot Z ondersteund door Zorg en Welzijn Bouw, van de vergunningaanvraag tot en met de oplevering van de mantelzorgwoning.

Fam. Hanegraaf

Zorgwoning 98 m2 – gem. ‘s-Hertogenbosch

Volledig naar mijn wens heeft Zorg en Welzijn Bouw alles voor mij geregeld.

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Mevr. Jacobs

Zorgwoning 56 m2 – gem. Sittard-Geleen

Zorg en Welzijn Bouw heeft ervoor gezorgd dat we onze mantelzorgwoning op natuurgebied van Staatsbosbeheer hebben kunnen plaatsen.

Bij iedere kwestie en bij  vragen hebben zij ons deskundig geadviseerd. Zorg en Welzijn Bouw komt zijn afspraken na, dit was voor ons heel belangrijk.

Fam. van Coolwijk

Zorgwoning 95 m² – gem. Beuningen

Vrijblijvend afspreken?