Zorgwoningen op maat (met huisnummer)

Bij de aanschaf van verplaatsbare zorgwoningen is de meest voorkomende situatie dat het kind het ouderlijk huis koopt en dat de ouder of ouders op hetzelfde perceel in de tuin in de zorgwoning gaan wonen.

Een zorgwoning in het kader van mantelzorg is een aangepaste woning conform bouwbesluit die u in uw tuin plaatst. De zorgwoning, vervaardigd met efficiënt, onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen, is eenvoudig te plaatsen en kan ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is.

Samen met u bespreken we onder andere de gewenste materiaalkleuren en indeling. Onze zorgwoningen zijn standaard voorzien van rolstoelvriendelijke en drempelloze indeling, antislip douchevloer en in hoogte aangepaste toilet. Onze mantelzorgwoningen zijn van hoogwaardige materialen gebouwd, en behouden ten alle tijden de marktwaarde. Gezien in combinatie met ons netwerk en de groeiende vraag naar verplaatsbare mantelzorgwoningen, zal het object goed te verkopen of te verhuren zijn.

Afspraak maken?

Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over zorgwoningen. Bovendien hebben wij diverse demo-woningen waar u uw ogen uit zult kijken. Zien is geloven!

Ervaar met uw eigen handen en zie met uw eigen ogen onder meer afwerkingsmaterialen en verschillende indelingen van zorgwoningen. Ervaar het comfort dat ontstaat door de hoge isolatiewaarde, natuurlijke en mechanische ventilatie en luchtbehandeling (airco). Iedere zorgwoning heeft een eigen meterkast, CV en indien gewenst vloerverwarming (water en/of elektrische) en/of zonnepanelen. De voorzieningen zijn specifiek afgestemd op bewoners met een zorgvraag; denk hierbij aan drempelloze doorgangen, brede deuren (rolstoelvriendelijk), aangepaste sanitaire voorzieningen en keuken en waar nodig zorgapparatuur. Met geavanceerde huisautomatisering, ook wel bekend als domotica, waant u zich nu al in de toekomst, met alle gemakken van dien.

Samen met u stemmen we af hoe we uw woning praktisch kunt indelen en welke opties u wenst.