Voor ons bedrijf, bestaande uit drie vestigingen, met een jaarlijkse orderportefeuille van meer dan 65 prefab woningen, zijn we op zoek naar iemand die de rol van meewerkend voorman op zich kan nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van zorgwoningen, zoals mantelzorgwoningen en zorgunits. Onze woningen worden op (één van de drie) onze werkplaatsen gebouwd en op locatie sleutelklaar geplaatst.

De functie:

We zijn op zoek naar een iemand met een goed technisch inzicht als het gaat om timmerwerkzaamheden, iemand die organisatorisch sterk is, ervaring heeft op het gebeid van leiding geven en stressbestendig is. Iemand met een natuurlijke overtuigingskracht die de betrokkenheid voor de organisatie binnen het team hoog houdt en bij elk project streeft naar een eindproduct waar de klant volkomen tevreden over kan zijn.

Inventiviteit, creativiteit en vastberadenheid zijn zeker eigenschappen die op de kandidaat van toepassing moeten zijn. Het hebben van een helicopterview, en gestructureerd en pragmatisch werken zijn vereiste capaciteiten.

Deze meewerkend voorman gaat onder andere zorg dragen voor de complete planning (Van A tot Z), sturing van personeel op de werkvloer en bewaakt (in samenspraak met ons verbeterteam) onder andere het kostenoverzicht.

We bieden een uitdagende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf waarbij het eindproduct een grote maatschappelijke waarde heeft. Daarnaast bieden we gunstige arbeidsvoorwaarden met een passend salaris.

Enthousiast geworden?
Als je van mening bent dat bovenstaand profiel op jou van toepassing is en je hebt affiniteit met onze branche dan kun kun je via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Solliciteer direct online

Vermeld de functietitel in het Onderwerpveld, vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.