Prijzenoverzicht

Prijzen van onze zorgwoningen

Vergunningvrij, inclusief correspondentie met de gemeente. Zelfs eigen huisnummer mogelijk! Voor ieder budget.

Kiest u standaard of luxueus afgewerkt? Zie onderstaand voor de foto's.

Wij bouwen standaard volgens wens en conform uw mogelijkheden luxueuze verplaatsbare Mantelzorgwoningen, Mantelzorgvilla's en Zorgunits op maat. Onze Mantelzorgwoningen, Mantelzorgvilla's en Zorgunits hebben hetzelfde wooncomfort als een reguliere woning. Onder andere de isolatie- en ventilatienorm (RC waarden van de vloeren en wanden (zijn 210 tot 330 mm dik) zijn in overleg 5 en de daken hebben een RC waarde van 6,25) van onze Mantelzorgwoningen, Mantelzorgvilla's en Zorgunits zijn hetzelfde als die van een nieuwe woning. Vanuit de gemeente wordt vaak soepel medewerking verleend voor het verkrijgen van een vergunning omdat onze Mantelzorgwoningen, Mantelzorgvilla's en Zorgunits conform bouwbesluit worden gebouwd.

De prijzen van onze standaard Zorgwoningen (puntdak, met een dakhelling tot wel 30 graden) en Zorgunits (plat dak) zijn nagenoeg hetzelfde. Wij kunnen elk type dakhelling bouwen.

Wij bouwen standaard en luxueuze Zorgwoningen vanaf 18 m² en Zorgunits/ Zorgkamers vanaf 6 m² tot 200 m² op maat op onze werkplaats. Maar wat zijn de kosten van deze Zorgwoningen of Zorgunits? Zie onderstaand voor de prijzen (per 25 juni 2018, 18m² tot en met 119 m²).

 

Prijs verplaatsbare zorgwoning

Wat is bijvoorbeeld de prijs van een zorgwoning van 24 m²?
Een standaard zorgwoning van 24 m² conform bouwbesluit (onder andere hoge isolatie- en ventilatienorm) kost bij ons

25.950.- euro

inclusief 21% BTW, advies, ontwerptekening en zorgplan.

Neem contact met ons op!

Nieuwe showroom (klik op onderstaande foto)

informatiedagen_1605_01

Mantelzorg informatiedagen