Klanttevredenheid hoog in het vaandel

Wij doen er alles aan om uw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken en u te voorzien van uw ideale zorgwoning. Over het hele land hebben wij tevreden klanten en enkelen zijn zo vriendelijk geweest om voor ons een aanbeveling te schrijven. U leest ze hieronder en kunt ook hun woning bekijken in ons portfolio. Bovendien bent u bij veel van hen welkom om een live bezichtiging te doen. Neem hiervoor contact met ons op voor een afspraak!

Wat zeggen onze klanten?

Wij zijn van A tot Z ondersteund door Zorg en Welzijn Bouw, van de vergunningaanvraag tot en met de oplevering van de mantelzorgwoning.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Fam. Hanegraaf, Zorgwoning 98 m² – gem. 's-Hertogenbosch

Een zeer lastige klus, maar Zorg en Welzijn Bouw heeft door middel van een bestemmingswijziging de mogelijkheid tot het plaatsen van een woning voor ons gerealiseerd. Daarbij hebben ze ons gedurende het gehele traject volledig ondersteund. Het is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Fam. Rossen, Zorgwoning 119 m² – gem. Wijchen

Volledig naar mijn wens heeft Zorg en Welzijn Bouw alles voor mij geregeld.

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Mevr. Jacobs, Zorgwoning 56 m² – gem. Sittard-Geleen

Ik vind het zo fijn om in zo’n woning te mogen wonen en ben blij dat ik met Zorg en Welzijn Bouw in zee ben gegaan, ze zijn alle afspraken nagekomen.

Alles hebben ze voor mij geregeld en verwezenlijkt tot en met bestrating rondom mijn woning.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Mevr. Patelski, Zorgwoning 60 m² – gem. Sittard-Geleen

Zorg en Welzijn Bouw heeft ervoor gezorgd dat we onze mantelzorgwoning op natuurgebied van Staatsbosbeheer hebben kunnen plaatsen.

Bij iedere kwestie en bij  vragen hebben zij ons deskundig geadviseerd. Zorg en Welzijn Bouw komt zijn afspraken na, dit was voor ons heel belangrijk.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Fam. Van de Coolwijk, Zorgwoning 95 m² – gem. Beuningen

Ik heb decennia lang in Frankrijk gewoond. Mijn dochter heeft me overgehaald om terug naar Nederland te komen. Zorg en Welzijn Bouw heeft voor mij de perfecte woning uitgetekend en gebouwd, en sleutelklaar geplaatst. Ik heb in mijn nieuwe woning weer hetzelfde comfort zoals ik dat in Frankrijk gewend was.

Ik ben zeer gelukkig met mijn nieuwe thuis en ik vind het fijn dat ik bij mijn dierbaren woon.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Mevr. Bults, Zorgwoning 51 m² – gem. Boxmeer

Een praktisch onmogelijk opgave was het: een appartement bouwen op het terrein van mijn dochter, een perceel (met woning) dat mijn dochter huurt van Brabant Wonen. Zorg en Welzijn Bouw heeft het toch voor elkaar gekregen om een zorgappartementje op het perceel van mijn dochter te mogen plaatsen.

Het appartementje bestaat uit een apart toilet, hal, meterkast, riante woonkamer, berging, slaapkamer en badkamer.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Mevr. Bouwmans, Zorgwoning 60 m² – gem. 's-Hertogenbosch

Tijdens de afspraak werd direct een ontwerptekening opgesteld. Mijn vrouw is rolstoelafhankelijk. Een van onze wensen was om vanuit de rolstoel de deuren te besturen. Onze zorgwoning kon alleen via een kraan worden geplaatst.

Zorg en Welzijn Bouw heeft ons gedurende het hele project volledig ontzorgd; tot en met de uiteindelijke plaatsing, bestrating en koppeling van de zorgwoning aan ons huis.

Bekijk onze woning: klik hier!

Fam. Van Velze, Zorgunit 46 m² – gem. Utrechtse Heuvelrug

Na het verkopen van de ouderlijke woning is Zorg en Welzijn Bouw zo snel mogelijk gestart met de bouw van de zorgwoning. De woning is volledig voorzien van onder andere horren, rolluiken, vloerverwarming, skantrae deuren, een luxe keuken en veilige antislip vloeren.

We zijn heel blij met de woning. Daarnaast ook met de complete bestrating en de verlichting rondom de zorgwoning waar Zorg en Welzijn Bouw voor heeft gezorgd.

Bekijk mijn woning: klik hier!

Mevr. Disco, Zorgwoning 73 m² – gem. Woensdrecht

Vrijblijvend afspreken?