Nieuwe showroom

Showroom van ruim 1000 m²!

 

Sinds maart 2017 is onze nieuwe showroom op afspraak geopend.

De nieuwe showroom, waarin 5 demo mantelzorgwoningen te bezichtigen zijn, is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de showroom is tevens een reguliere woning opgebouwd, aan deze woning is een mantelzorgunit, met o.a. Domotica (bedienbare zorgapparatuur) gekoppeld waardoor u een realistisch totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden.

De showroom is volledig ingericht met allerhande opties, of het nu gaat om een keuken volledig naar wens, badkamermeubels en kasten volledig naar wens, elektrische rolluiken, vloeren, terrastegels, buitenbekleding, plafonddoeken, Domotica en zelfs interieurinrichting, we hebben een ruim assortiment aan voorraadmateriaal tot onze beschikking om u zo optimaal mogelijk te kunnen voorzien van keuzemogelijkheid bij het samenstellen van uw mantelzorgwoning of zorgunit.

Wij hebben gemiddeld zo’n 10 mantelzorgwoningen tegelijk in opbouw staan, tezamen met de 5 demo mantelzorgwoningen, krijgt u een uitstekend beeld van onze werkwijze vanuit de verschillende bouwfasen.

Ons motto: Alles kan!

Afspraak inplannen?

Dat kan, ga naar onze contactpagina en maak direct een afspraak in één van onze vestigingen.

Afspraak inplannen

Video van de informatiedagen maart 2017

Sfeerimpressie informatiedagen