Vanwege de groeiende vraag naar verplaatsbare mantelzorgwoningen en zorgunits zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een ervaren allround timmerman. Een zorgwoning of zorgunit in het kader van mantelzorg is een aangepaste woonruimte die conform bouwbesluit in de tuin wordt geplaatst of aan het hoofdgebouw wordt gekoppeld. Daarnaast realiseert Zorg en Welzijn Bouw ook complete verbouwingen. Jij bent de allround timmerman en werkt samen in een team met andere collega’s waaronder loodgieters en elektriciens. Jullie pakken alle voorkomende werkzaamheden samen op.

De functie:

Je hebt ruime ervaring als timmerman en hebt bij voorkeur ook een afgeronde bouw gerelateerde opleiding. Daarnaast ben jij woonachtig in of rondom de regio Oss. Je hebt technisch inzicht en bent handig met klussen. Heb je hobbymatig diverse klussen gedaan, dan is dit een pré. Rijbewijs B is een vereiste! Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jij bent van nature leergierig, pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan en vindt het leuk om in teamverband (mantelzorg)woningen te bouwen. Wordt het een uurtje later dan normaal? Geen probleem, jij hebt passie voor je werk en je rondt graag goed dingen af! Bovendien ben jij representatief en kun je goed met mensen overweg.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Voldoe jij niet aan bovengenoemd profiel dan heeft reageren geen zin.

Solliciteer direct online

Vermeld de functietitel in het Onderwerpveld, vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.