Vanwege de groeiende vraag naar verplaatsbare mantelzorgwoningen en zorgunits zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een allround electriciën. Een zorgwoning of zorgunit in het kader van mantelzorg is een aangepaste woonruimte die conform bouwbesluit in de tuin wordt geplaatst of aan het hoofdgebouw wordt gekoppeld. Daarnaast realiseert Zorg en Welzijn Bouw ook complete verbouwingen.

De functie:

Jij bent de allround elektricien en werkt samen in een team met andere collega’s waaronder loodgieters en timmerlui. Je hebt ruime ervaring als elektricien en bij voorkeur ook een afgeronde bouwgerelateerde opleiding. Daarnaast ben jij woonachtig in of rondom regio Oss en/of Schijndel. Jij hebt technisch inzicht en bent handig met klussen. Heb jij hobbymatig diverse klussen gedaan, dan is dit een pré. Rijbewijs B is een vereiste. Verder beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jij bent van nature leergierig, pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan en vindt het leuk om in teamverband (mantelzorg)woningen te bouwen. Wordt het een uurtje later dan normaal? Geen probleem, jij hebt passie voor je werk en je rondt graag goed dingen af! Bovendien ben jij representatief en kun je goed met mensen overweg.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Voldoe jij niet aan bovengenoemd profiel dan heeft reageren geen zin.

Solliciteer direct online

Vermeld de functietitel in het Onderwerpveld, vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.