De afgelopen jaren bouwden wij al ruim 400 zorgwoningen en de vraag ernaar blijft maar stijgen. Daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de groei van ons mooie bedrijf. Zo zoeken wij een Ervaren Allround Elektricien die van aanpakken weet, voor onze locaties in Oss.

De functie
Je werkt samen in een team met andere collega’s waaronder loodgieters en timmermannen/-vrouwen. Je hebt ruime ervaring als elektricien en bij voorkeur ook een afgeronde bouwgerelateerde opleiding. Daarnaast ben je woonachtig in of rondom de regio Oss. Je hebt technisch inzicht en bent natuurlijk handig. Heb jij hobbymatig diverse klussen gedaan, dan is dit een pré. Rijbewijs B is een vereiste. Verder beheers jij de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Jij bent van nature leergierig, pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan en vindt het leuk om in teamverband (mantelzorg)woningen te bouwen. Wordt het een uurtje later dan normaal? Geen probleem, jij hebt passie voor je werk en je rondt graag dingen goed af! Bovendien ben jij representatief en kun je goed met mensen overweg.

Dit krijg je
Deze leuke en afwisselende baan is voor 40 uur per week. We bieden je natuurlijk een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkst zijn de hele gezellige collega’s en goede, Brabantse werksfeer!

Dit zijn wij
Zorg en Welzijn Bouw ontwikkelt en bouwt mantelzorgwoningen en zorgunits. We doen dit van A tot Z en dus inclusief vergunningsafhandeling en nutsaansluitingen. Iedere woning of unit stemmen wij zorgvuldig af op de wensen van de toekomstige bewoner(s). Natuurlijk voldoen ze aan de eisen uit het Bouwbesluit en zijn ze gemaakt van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Bij Zorg en Welzijn Bouw werken nu zo’n 30 medewerkers. Maar onze ambities zijn groot en daarom willen we de komende tijd groeien naar ongeveer 50 medewerkers.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd, maar wil je nog wat meer weten over ons bedrijf of deze functie? Neem dan contact op met Ard Verhoeven, via 06 27 07 33 36 of ard@zorgenwelzijnbouw.nl.

Solliciteren
Enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Vul dan snel het onderstaande sollicitatieformulier in!

Solliciteer direct online

Vermeld de functietitel in het Onderwerpveld, vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.