Advies

Van Advies tot realisatie Zorgwoning met (eventueel) eigen huisnummer

 

Gratis advies, aanvraag subsidie, vergunning en begeleiding (bouw)project

Wij hebben binnen ons bedrijf een eigen adviesbureau. Zorg en Welzijn Advies, werkzaam met een vast team, is gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen voor mantelzorgwoningen en alle voorkomende woningaanpassingen met daarbij de aanvraag van subsidies in de zorg. Denk hierbij aan gemeente, Wmo, Persoons Gebonden Budget (PGB), zorg in natura en eventueel bijzondere bijstand.

Heeft u een vergunning voor uw mantelzorgwoning nodig? Wij helpen u door deze ’rompslomp’.

Zorg en Welzijn Bouw heeft alle kennis en kunde in huis om u gedurende het hele (bouw)traject te adviseren en te begeleiden.

Bij afname van een totale offerte van A tot Z, brengen wij u geen kosten in rekening voor de advisering en de begeleiding.

Geen resultaat, geen betaling!

Wordt er geen vergunning verleend omdat het niet in de gemeentelijke structuur past? Dan brengen wij geen kosten in rekening.

Advies

Advies

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend eerste gesprek met ons adviesbureau of tijdens een informatiebijeenkomst wordt samen met u bekeken wat de mogelijkheden voor uw toekomstige woon- en leefsituatie zijn. Uit het gesprek wordt een zorgplan opgesteld en er wordt, indien noodzakelijk en van toepassing, contact met uw zorgbehandelaar opgenomen.

Zorgplan

Vanuit het zorgplan wordt door ons adviesbureau met de desbetreffende instanties gecorrespondeerd om bijvoorbeeld uw woning te kunnen aanpassen of voor het plaatsen van een mantelzorgwoning.

Financiële situatie en aftrekposten

Uiteraard wordt hierbij ook gelet op wat financieel en juridisch het beste bij u aansluit.
Ons adviesbureau draagt in deze procedure ook de zorg voor de aanvraag van mogelijke subsidies en/of aftrekposten bij de desbetreffende instanties.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?