Mantelzorg informatiedagen

Mantelzorg informatiedagen

banner_informatiedagen

Alles omtrent mantelzorgwoningen bij elkaar op 6500 m²

Adviseurs praten u graag bij over mantelzorg anno 2018
Tijdens de Mantelzorg Informatiedagen kunt u vrijblijvend praten met verschillende adviseurs. Ieder een specialist op zijn vakgebied: bouwkundig, financieel of juridisch (o.a. vergunningen). Dat is wel zo efficiënt! Ook een tuinarchitect mag hier natuurlijk niet ontbreken!

12 (van 6 tot en met 120 m²) Verschillende demo zorgwoningen bij elkaar
Neem een kijkje in verschillende formaten en typen zorgwoningen (van 6 tot en met 200 m²) en sta versteld van de kwaliteit! U zult zien dat u niets aan wooncomfort hoeft in te boeten, ten opzichte van uw huidige woning. Hier krijgt u een heel concreet beeld van welk soort zorgwoning het beste bij u past.

Krijg een uniek inzicht in het bouwproces
Elke fase van het realiseren van een zorgwoning wordt behandeld. Zo staat er een 200 Tons kraan, ziet u een ruwbouw frame, maar ook verschillende toeleveranciers van keukens en badkamers laten zich van hun beste kant zien. Bovendien kunt u persoonlijk ervaren hoe domotica een rol kan spelen in uw wooncomfort.

Demonstraties en entertainment voor elke generatie
Wij zorgen voor de nodige hapjes, drankjes en demonstraties. Overtuig uzelf van het vakmanschap van onze medewerkers. Ook aan de (klein)kinderen is gedacht, dus neem ze gerust mee!

ID_vragen

ID_facebook

 

 

Sfeerimpressie informatiedagen 2017 en 2018

Sfeerimpressie informatiedagen 2015 en 2016