Vanwege de groeiende vraag naar verplaatsbare mantelzorgwoningen en zorgunits zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een viertal allround timmerlieden. Een zorgwoning of zorgunit in het kader van mantelzorg is een aangepaste woonruimte die conform bouwbesluit in de tuin wordt geplaatst of aan het hoofdgebouw wordt gekoppeld. Daarnaast realiseert Zorg en Welzijn Bouw ook complete verbouwingen.

De functie:

Jij bent de allround timmerman en werkt in teamverband met onder andere loodgieters en elektriciens. Jullie pakken alle voorkomende werkzaamheden samen op. Je gaat met een pro-actieve houding de diverse uitdagingen die je tegenkomt aan en werkt bewust mee om onveilige situaties te voorkomen. Je hebt ruime ervaring als timmerman en hebt bij voorkeur een afgeronde bouw gerelateerde opleiding en beschikt over technisch inzicht. Heb je hobbymatig diverse klussen gedaan, dan is dit een pré. Jij bent van nature leergierig en loyaal, pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan en vindt het leuk om in teamverband (mantelzorg)woningen te bouwen.

Wordt het een uurtje later dan normaal? Dat moet voor jou geen probleem zijn, jij hebt passie voor je werk en je rondt de werkzaamheden graag goed af! Bovendien ben jij representatief en kun je goed met mensen overweg. Tevens ben je flexibel, creatief en oplossingsgericht. Je werkt nauwkeurig zonder de kosten uit het oog te verliezen. Rijbewijs B is een vereiste! Daarnaast ben jij woonachtig in of rondom regio Oss en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd.

Voldoe jij niet aan bovengenoemd profiel dan heeft reageren geen zin.

Solliciteer direct online

Vermeld de functietitel in het Onderwerpveld, vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.